lørdag den 26. januar 2013

Skal jeg trævle op?

Skal jeg trævle op eller skal jeg strikke denne islænder færdig...uh jeg kan ikke rigtig bestemme mig. På den ene side er den fin nok, men på den anden side var den tænkt som en slags a la Sarah Lund sweater og så ligge mønsterborterne jo alt for tæt...Der er jo ikke meget sjov ved at have en sweater som jeg ikke er tilfreds med, når den er færdig...Modsat er der jo heller ikke meget sjov ved at trævle op, når jeg næsten er  færdig med bullen...
Jeg kunne jo også lade være med det der selvkomponering, og strikke efter en opskrift...
Skulle jeg ikke bare strikke et par sokker mens jeg bestemmer mig til om der skal trævles eller ej?

23 kommentarer:

 1. Jo helt sikkert , et par sokker på pindene :-) Jeg syntes bestemt ikke du skal trevle op , for det ser smadder godt ud .

  SvarSlet
  Svar
  1. Birthe: Jeg tror trøjen må lade livet...jeg er ikke tilfreds..men det blivet det samme mønster i den nye trøje, blot med lidt større afstand..

   Slet
  2. Birthe: Jeg tror trøjen må lade livet...jeg er ikke tilfreds..men det blivet det samme mønster i den nye trøje, blot med lidt større afstand..

   Slet
 2. Du skal ikke trevle op. Borterne er så fine. Men strik du bare sokker ,hvis du synes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kirsten: Sokkerne er på pindene og jeg har vist bestemt mih for at trævle..

   Slet
 3. Jo, jo varme sokker, men du kigger på dit smukke mønster og beslutter at lade det leve. Du kan jo strikke en anden trøje bagefter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anonym: Jeg strikkede et par sokker og bestemte mig for attrævle op...så det er gjort. jeg kender mig selv godt nok til at vide at jeg aldrig kommer til at bruge en trøje jeg ikke er tilfreds med...

   Slet
 4. jeg vild med din selvkomponering ....
  Det ville være rigtig synd at trævle op
  knus♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne: Jeg har trævlet op selv om det var synd...men jeg var ikke tilfreds...

   Slet
 5. hej Kirsten...jeg kender ikke Saras sweater ( har ikke set tvudsendelserne)...men tænker at det ville jeg være ligeglad med, hvia jeg nu havde nået så langt...for jeg er enig med andre...at den er flot og jeg ville selv blive rigtig glad for den sweater, helt sikkert.....sidst jeg havde en islænder sweater var da jeg engang var på Færøerne og købte en sweater af garn lavet af fårene....og jeg har altid været glad for at have en islændersweater....
  Men du skal gøre som du selv vil....det er det eneste rigtige....for du skal jo osse være glad for den og gide gøre den færdig....men flot er den....

  SvarSlet
  Svar
  1. Anita:Uh jeg har trævlet op...jeg elsker også islændere og har flere trøjer som er mange år gamle...den slags slides jo ikke op som sådan, der skal højst strikkes nye ribkanter fra og til...Jeg var ikke tilfreds med den, den var ikke som jeg havde planlagt og derfor måtte den lade livet, men en ny er på vej!

   Slet
 6. Strik et par varme - måske Sara Lund agtige - sokker, mens du overvejer om islænderen skal lade livet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Citronmoster: He he Killing strømper måske? Jeg har trævlet og startet på en ny!

   Slet
 7. Strik den færdig Kirsten, jeg synes det er så flot et mønster.Men det er jo dig der bestemmer ,så du må tage svære valg.
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny: Den slags beslutninger er ikke så svære for mig når først beslutningen er taget...så er det bare med at komme igang!

   Slet
 8. Syntes den er fantastisk - så det ville være synd at trævle det flotte strik op. Mon den vil se anderledes ud i dine øjne, hvis du tænkte på den som en cardigan. Altså klippede den op foran og lavede knapper?
  Blot et forslag.

  En fantastisk weekend til dig og dine.
  God strikkelyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Louise: Jo den tanke har jeg også tænkt...det ville den nemlig egne sig godt til...Men det var jo en Killing sweater jeg havde tænkt mig, så det er sådan det bliver!

   Slet
 9. Uh, den er svær men efter at have strikket sokkerne har du sikkert fundet en løsning .

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne: Sokkerne har jeg strikket færdige og har dem p fødderne mens jeg slår masker op til en mere Killingagtig sweater...

   Slet
 10. Synes det er en svær beslutning. At trævle så stort et stykke arbejde op er altid med en vis vemod, men arbejdet er jo spildt, hvis man ikke bliver glad for den. Personligt synes jeg den er flot og kan godt lide at dit mønster er så tæt. Det er dog 100% din beslutning.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 11. Hvor er den flot! Jeg kender dog problemet med selvkomponeringen ALT for godt. Jeg goer det gang paa gang og HVER gang traevler jeg naesten lige saa meget op som jeg strikker. Strik et par sokker, der er der ikke saa meget at fortryde. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina: Det er spådan det er med det selvkomponering...vi får dobbelt fornøjelse ud af garnet :-)
   Det brune garn er noget garn jeg på en eller anden måde har fået i hænde...det er tjekkisk uld og hedder Daniel...andet ved jeg ikke rigtig om det. Men det har en rigtig flot lidt støvet brun farve.

   Slet
 12. Forresten, hvad er det for noget garn du bruger, den brune farve er saa laekker.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥