mandag den 7. januar 2013

Glædeligt nytår...Eller hvorfor Bjørnen gik i hi...

Glædeligt nytår til alle, hvis der da stadigvæk er nogen der hænger på her...
Bjørnemor har været gået i hi et stykke tid...og hvorfor så det?
Jo... fordi bjørnemor hele efteråret på alle fronter vist havde "brændt sit lys i begge ender" og helt havde glemt at mærke efter på sig selv, om hun nu også kunne følge med i hendes hæsblæsende tempo og hendes mange planer...
Først fik hun en fæl halsbetændelse og måtte gå i seng...men det blev jo jul alligevel og bjørneungerne kom hjem og var rigtig søde...desværre var de begge sløje og febrile, så konfekten og småkagerne stod urørte da juledagene var forbi. Og det store puslespil, der i fællesskab skulle have været samlet, måtte pakkes sammen, med kun kantbrikkerne sat sammen.
Da bjørneungerne var taget hjem, blev bjørnefaderen syg og måtte gå i seng med influenza. Bjørnemoderen gik og ryddede op efter julekalasen og tænkte ved sig selv, at det jo var fint, at hun havde været syg før jul så hun ville nok slippe i denne omgang...Men der gjorde hun regning uden vært, for også hun måtte efterfølgende gå til sengs med feber og influenza...
Da den værste feber og snot var ovre, gik Bjørnemor i hi og satte sig med en stor pose garn og et sæt strømpepinde og strikkede en stor bunke tykke sokker, bare sådan som en slags terapi...
Strømpestrikketerapien ser ud til at have virket, for nu er jeg vist så småt på vej ud af hiet igen...
Det lysner jo også så småt derude...
Sågu da egentlig også sært, at sådan en "gammel bjørn" ikke tager og mærker lidt bedre efter på sig selv...

14 kommentarer:

 1. Ja,det er utrolig vigtig og stoppe op ind imellem og mærke efter, hvordan man har det.Selv om man måske ikke syntes, man har tid til det,så er det godt givet ud i den sidste ende,tror jeg;0)Dejligt at du er på vej ud af hiet igen:0)
  Også Godt Nytår til dig.
  kh.Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Laila: Tak for omsorgen...nogen gange må man så bare lære det på den hårde måde...

   Slet
 2. Dejligt du er på vej igen - ja, vi kan være nok så kloge når det gælder alle de andre, men at mærke sig selv er rigtig rigtig svært .
  At have syv arme og en snohale er ikke altid det eneste saliggørende, et nej og et måske er jo ok.

  Varme tanker fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne: Det er nemlig sådan det er...Jo vist er jeg blevet klogere...Nu har jeg sagt det højt og det var da vist en lille smule grænseoverskridende, men helt fint alligevel...I bund og grund er jeg den fødte optimist, men selv en optimist kan få en nedtur...

   Slet
 3. Hej Kirsten. Velkommen tilbage :-)Og sikke da en omgang Kirsten (måske er du klogere nu... måske ikke ;-) - det er så svært når der er så meget man gerne vil nå. Det er noget andet hvis man skal sige det til andre, ikk'!!? )

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne-Mette: Tak...Ja det var da noget værre noget og ja du har ret det er slet ikke så nemt at få det sagt til andre...hvorfor er det egentlig så svært? Jo jeg tror jeg er blevet lidt klogere...

   Slet
 4. Velkommen tilbage fra dit hi. Håber snart du er helt ovenpå igen

  SvarSlet
 5. Wannabe: Tak...jeg er ovenpå igen og snart er jeg helt ovenpå...

  SvarSlet
 6. Å altså. Efter sådan en omgang må du bare være træt også selvom du nu er ved at være ovenpå. Und dig selv at slappe lidt mere af vi andre skal nok være her når du bliver dit sædvanlige energiske jeg.

  GODT NYTÅR

  SvarSlet
 7. Godt Nytår Kirsten - dejligt at høre fra dig igen og forhåbentlig er du snart helt på toppen igen.
  Det er så vigtigt at lytte til kroppens signaler i tide - skal man se lidt positivt på det, så må sige, at halsbetændelse og influenza fik dig til at fokusere.

  SvarSlet
 8. Sikke dog en omgang I har været igennem.

  Er der noget vi mennesker er gode til, så er det IKKE at lytte til vores krops signaler. Og på et tidspunkt får den nok af at blive ignoreret, og så ender det selvfølgelig med et ordentligt gok i nødden....... Så kan vi jo lære det, kan vi ;o))

  Dejlig du/I er ved at være ovenpå igen. Og hvis der er nogen der tvivler på strikkeriets gavnlige virkning.... tja, så kan de jo selv prøve det af ;O)

  Kh. Majbrit

  SvarSlet
 9. Jo, hænger skam på...
  Ja, hvis man ikke vil høre, så må man føle. Kroppen siger simpelthen stop, er min erfaring, hvis man ikke respekterer eller overhører dens signaler.
  Jeg har lært at kroppen er min ven, og at jeg skal lytte. Og netop strik er det rene terapi.
  Julen blev ikke som I havde regnet med, men jeg håber I har hygget jer lidt sammen trods alt.
  Det går mod lysere tider, så det er snart tid for bjørnen at vågne op... :-)
  Pas på dig selv!

  SvarSlet
 10. Sikke da en omgang og godt i er ved at komme oven på igen.
  Jeg har også lært på det hårde måde hvor vigtigt det er at mærke efter og standse op.
  Rigtig godt nytår til dig.

  SvarSlet
 11. Jeg gik og tænkte på om bjørnemor var gået hi og kom frem når det blev forår, men nu har jeg fået forklaringen, og jeg er da glad for du ikke ventede så længe inden du kom frem.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥