torsdag den 10. januar 2013

Det forgangne års julepynt...

Det kan godt være de fleste ikke gider se på julepynt på nuværende tidspunkt...men nu poster jeg indlægget, så hvis du er julepyntmættet, så må du lukke øjnene.
Hvert år laver jeg julepynt som gerne skal være lavet ud af genbrugs-agtige materialer. Temaet for 2012 julepynten skulle være grisen, hvilket jeg allerede i 2011 havde planlagt. Jeg havde for så vidt også for længe siden tænkt, at de grisefarvede sider  fra erhvervs sektionen i Jyllandsposten skulle danne udgangspunktet for "griseriet".
Der er forskelligt pynt på grisene, meget små patchworkblomster, hæklede cirkler og blomster, små maskinbroderier og julemærket fra 2012...
Trynerne er små knapper med to huller i, hvilket rigtig fint ligner grisetryner, mens halerne med krølle er ledningsstumper og tyndt ståltråd og kobbertråd, krøllet omkring en blyant...
Glædelig torsdag til dig der læser med her...så lader jeg være med at vise mere julepynt, før vi igen rammer december eller deromkring.
Hvor mærkeligt det end lyder så er det ofte i januar og februar jeg udtænker julepyntideer...så har jeg nemlig rigtig god tid til at gå og "udvikle på dem"20 kommentarer:

 1. Sjov idé og hvor er de søde. Hvad er planlagt til i år ?
  Kh. Majbrit

  SvarSlet
  Svar
  1. Majbrit: Tak...jeg dimler lidt med en ide om noget med skøjter eller trompeter...måske bliver det ikke sådan, men måske gør det ikke...der skal under alle omstændigheder lidt udvikling til...

   Slet
 2. Hvor er de søde og ikke mere julede end de er ok her i mørke og våde januar :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne: Mine hænger her nu også endnu...

   Slet
 3. Dine grise er rigtig sjove - og jeg synes nu også de vil kunne bruges udenfor juletiden :)
  dine patchwork-mellemlægsservietter er også fine - jeg syr ikke patchwork, men går i "nørkleklub med nogle stykker, som gør og de laver bare nogle fine ting, så jeg er ved at være motiveret for at prøve og dine mellemlægsservietter kunne måske være en god starter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Randi: Jeg syr heller ikke patchwork i den forstand men blomsterne er jeg faldet pladask for...og så er det et nemt og overkommeligt projekt...sengetæpper og den slags rækker min tålmodighede heller ikke til...

   Slet
 4. Hvor er den bare sød, men jeg synes nu godt, at den kan bruges selvom den ikke er jul:-)

  SvarSlet
 5. Super godt udviklet Kirsten :-) :-) Ajj, hvor er de bare rigtig fine!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne-Mette: Jeps...griseudviklingskompetance er godt at skrive på cv'et...eller hvad!

   Slet
 6. Ja de er så super søde og hvem var bare heldig at få 4 stk i julegave tusin tak Kirsten

  SvarSlet
 7. De er simpelthen så søde dine grise. Ja og jeg er jo også en af de heldige som kunne pryde min gren over spisebordet med de søde grise. Tak endnu engang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Janni: Også selv tak til dig søde Janni...

   Slet
 8. Jeg hopper lige med på bølgen :-)
  De er nu søde de grise.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kirsten: Tak...uh ja grisebølgen :-s

   Slet
 9. Ej der er nogen som har været heldige med de grise kan jeg se. De er altså også bare for smukke, skønne, søde, dejlige og helt fantastiske. Super idé Kirsten.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Lina: Ja da...mine søde kolegaer skal da have grise til jul...

   Slet
 10. Hvor er den sød og kreativ, et smukt eksempel på anderledes julepynt! Sådan en skal jeg helt sikkert prøve at lave næste jul. Tak for inspirationen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jen: Velkommen til...Jeg elsker lidt anderledes julepynt...

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥