tirsdag den 22. januar 2013

Argh...bloggerbrowserbøvl...og hvem har set mit kamera?

Argh...Argh...Argh...Ikke nok med at jeg er i underskud på overskudskontoen...
Jeg har et vældigt bøvl, eller det er nærmest umuligt for mig at uploade billeder for tiden...uanset hvilken browser jeg vælger...
For at føje spot til skade har jeg forlagt eller rent ud sagt smidt mit kamera væk.
Faktisk tror jeg at jeg har glemt det, et ganske bestemt sted, hvor der kommer en del mennesker...I morgen vil jeg undersøge om det eventuelt stadig skulle ligge der. Der findes vel stadig ærlige mennesker. Desværre er det samme sted, hvor jeg sidste år fik stjålet mine vanter og min hue...
Godt jeg altid bare tager mit lille Nikon lommekamera med, når jeg skal nogen steder...Det kan trods alt erstattes, bare ærgeligt at der ligger ca 200 billeder på kameraet.

12 kommentarer:

 1. Øvøvøv - hvor er det træls - krydser arme og ben for at dit kamera stadig er der , for ja der findes vel ærlige mennesker !

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne: Ja jeg tror der findes ærlige mennesker...ellers må jeg bare hive Dankortet op af lommen...det er trods alt en død ting. Tumpede Kirsten ku' da osse bare ta' og passe på sine ting!

   Slet
 2. Hvor er det ærgeligt med dit kamera - håber det dukker op igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Citronmoster: Det ser ikke stærkt ud til det...tror bare jeg køber et nyt!

   Slet
 3. Øv øv . Krydser fingre for at du får det igen.
  Kan godt li din kommentar om at passe på sine ting ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kirsten: Normalt er jeg pænt god til at passe på mine ting, men denne gang ser det lidt sort ud...pyt jeg køber et nyt!

   Slet
 4. Jeg har også haft bøvl med at lægge billeder på mine indlæg, men har fundet ud af at hvis jeg går ind i HTML kan jeg få billeder på og så over på SKRIV igen så kan jeg skrive tekst på. Ved ikke om det kan hjælpe dig. Krydser fingre for at dit kamera bare har gemt sig og at det dukker op igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Birthe: Jeg tror også jeg har knækket koden...nu har jeg skiftet browser en gang til og det ser ud som om det dur, tak for tippet, det prøver jeg hvis det går galt igen. Jeg ved rigtig mange har haft problemer den seneste tid!

   Slet
 5. Nu er jeg ikke så god til de der tekniske detaljer, men da jeg havde bøvl med at oploade billeder forleden viste det sig, at jeg tog dem i for god opløsning. Jeg gik så ind på min blog, slettede nogle gamle indlæg med adskillige billeder, indstillede kameraet til mindre opløsning, og så fungerede det fint igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Majken: Jeg tror nu ikke det har noget at gøre med mine billeders opløsning...tror problemet ligger i at den browser jeg har som standard ikke er kompatibel med Blogger...tak for tippet, det vil jeg huske på hvis jeg får problemer igen!

   Slet
 6. Ja det mest ærgelige er vel alle dine billeder der ligger på det forsvundne kamera. De er jo ikke lige til at erstatte.
  Håber du finder det igen.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Lonni: Jeg tror det er væk for evigt...og ja det er lidt ærgeligt at jeg har en del billeder på kameraet som jeg skulle have brugt til et projekt på arbejdet...men pyt jeg starter bare forfra igen med et nyt kamera!

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥