lørdag den 8. december 2012

Den grå strik...


Det kedelige grå strikketøj er færdigt og lidt kolorit fik jeg da sat på det...jeg har længe haft lyst til at bruge noget af den dejlige gule uld jeg har liggende. Gul kan godt være en lidt svær farve at få inkluderet...men sort, hvidt og den grå som bundfarve passer fint til den gule.
Umiddelbart kan man ikke se det, men vesten er strikket af flere forskellige mærker garn, dog alle ren uld. Der er både noget uldgarn fra Brugsen, Limone tror jeg det hedder, der er Lima fra Hjertegarn og der er noget garn fra Grønhøj.
Måske lidt betænkeligt i forhold til når strikken skal vaskes, men jeg vasker alligevel altid alt uld i hånden...så mon ikke det går, øvelsen er gjort med godt resultat før!
Nu er der ryddet fuldstændig op i resterne af lys grå uld og sort...Så jeg må nok hellere på handelen for lysegrå og sort uld må ikke mangle i strikkekurven...Der kunne jo  pludseligt opstå et behov for at strikke i netop disse farver.
Måske burde jeg gøre andet og mere vigtigt strik færdigt...strik som gerne skulle ligge under juletræet juleaften...Måske bliver det til "strik selv" gaver - strikkepinde med maskerne slået op og en pose garn. var det ikke en god ide?
God lørdag til dig der læser med her...jeg skal vist på jagt efter et juletræ

8 kommentarer:

 1. God morgen Kirsten
  Wauw den er flot din vest
  Gul er ikke min favorit farve men sammen med sort grå og hvid bliver det vildt flot
  Måske man skiulle anskaffe bare en lille bitte smule gult :)
  Gør det selv strik under træet måtte jeg gøre for nogle år siden - til min bror ....
  Jeg fik dog lov til at strikke færdig efter juleaften :)
  Ønsker dig en dejlig weekend
  Knus

  SvarSlet
 2. Nøhj hvor er den fin! Hvilket mønster strikker du efter - sikkert sådan et du lige har i hovedet...
  Jeg gad godt være ligeså sej og ikke mindst hurtig.
  God jagt efter juletræet!
  Kh Stine

  SvarSlet
 3. Den er så smuk, Kirsten. Flot sammensætning. God jagt

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare flot Kirsten. Elsker simpelthen de farver sammen!! (Kom pludselig til at tænke på at jeg vist kun var fast læser af gavn - ikke af navn. Det første er selvfølgelig også det vigtigste - men nu er jeg begge dele :-) )

  SvarSlet
 5. Flot vest og lidt sjovt med de der farver.
  Siden i sommer har jeg været håndværker hos en glasmager, og hun har lavet glasskåle i netop de samme farver, og hendes farve-inspiration til skålene kom fra en gulvløber vist i Alt for Damerne :)
  Her i vores lille samfund og til dels også hos Jer, går bølgerne højt om kopiering af "den færøske" "islænder" med stjernerne i "Forbrydelsen" - jeg plejer at sige det sådan, at alt som finder vej ud gennem vore hænder, er først kommet ind gennem øjnene - uden at vi altid registrerer det bevidst samler vi det op/sammen vi ser, og bliver således inspireret :)
  God week- end til dig :)

  SvarSlet
 6. Superfint med det gule indslag...godt med lidt farver her i vintermørket. :-)

  SvarSlet
 7. Den er simpelthen VILDT SKØN. Ville ønske jeg også kunne strikke sådan en flot vest.

  SvarSlet
 8. Hvor er den sød. Hvor har du fundet mønstret henne? Vh Tine

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥