I går blev der slået større brød op end jeg kunne bage...eller var det, at jeg fik lavet mere grød, end jeg kunne spise...
Under alle tilfældigheder blev den tiloversblevne grød til grødklatter, som en herlig søndagsfrokost...Den halve gryde havregrød der af uransagelige årsager aldrig blev spist blev hældt over i en røreskål, hvor jeg tilføjede tre æg lidt mælk og en god slant hvedemel og en slant grahamsmel...Konstistensen skal være som tynd havregrød eller som en meget tyk pandekagedej.
"Klatterne" kommes på panden med en grydeske og tværes lidt ud...Steges et par minutter på hver side.
Spises fint som de er...de små der kommer her til hverdag ynder gerne, at spise dem kolde som varme...
Som dessert kan man spise dem med syltetøj, sukker flormelis eller sirup...
Velbekomme og god søndag til dig der læser med her!
søndag den 25. november 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
mmm det laver jeg også nogen gange og det smager dejligt. Plejer a tilsætte lidt kanel :)
SvarSletAsiya: God ide med kanel...det vil jeg også prøve!
SletDet var da en god måde at bruge sine rester på.
SvarSletGod dag til dig.
Klem Lonni
Lonni: Det er da det det er...
SletÅh, jeg elsker klatkager - desværre spiser vi ikke risengrød her i huset, så der bliver jp aldrig noget til overs ;-)
SvarSletDorit: Nå nej du er jo ikke en grødspiser...
Slet