søndag den 25. november 2012

Grødklatter på en søndag...

I går blev der slået større brød op end jeg kunne bage...eller var det, at jeg fik lavet mere grød, end jeg kunne spise...
Under alle tilfældigheder blev den tiloversblevne grød til grødklatter, som en herlig søndagsfrokost...Den halve gryde havregrød der af uransagelige årsager aldrig blev spist blev hældt over i en røreskål, hvor jeg tilføjede tre æg lidt mælk og en god slant hvedemel og en slant grahamsmel...Konstistensen skal være som tynd havregrød eller som en meget tyk pandekagedej.
"Klatterne" kommes på panden  med en grydeske og tværes lidt ud...Steges et par minutter på hver side.
Spises fint som de er...de små der kommer her til hverdag ynder gerne, at spise dem kolde som varme...
Som dessert kan man spise dem med syltetøj, sukker flormelis eller sirup...
Velbekomme og god søndag til dig der læser med her!


6 kommentarer:

  1. mmm det laver jeg også nogen gange og det smager dejligt. Plejer a tilsætte lidt kanel :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Asiya: God ide med kanel...det vil jeg også prøve!

      Slet
  2. Det var da en god måde at bruge sine rester på.
    God dag til dig.
    Klem Lonni

    SvarSlet
  3. Åh, jeg elsker klatkager - desværre spiser vi ikke risengrød her i huset, så der bliver jp aldrig noget til overs ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dorit: Nå nej du er jo ikke en grødspiser...

      Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥