torsdag den 6. september 2012

Tørrede morgenfruer...



Jeg gemmer morgenfruernes kronblade til vinterens mørke...
Tørret er morgenfruernes kronblade fine i boller, men allermest som et farverigt drys på salaten...De smager måske ikke af så meget, men bevarer alligevel den søde og lidt karakteristiske morgenfrueduft/smag...og så er farven jo pragtfuld, og det visuelle indslag i maden påvirker sanserne i positiv retning.
Når kronbladene er pillet af morgenfruerne, så er de stadig vældig dekorative i en buket...

10 kommentarer:

  1. Jeg har tidligere i dag lagt en kommentar, men den forsvandt... måske er den i din spambakke? Nu prøver jeg med en anden browser, så ser vi om det hjælper...

    SvarSlet
    Svar
    1. Dorit: Næ jeg plejer at tjekke spambakken, men der er ikke nogen...Blogger lever sit eget liv...Jeg har lige skrevet en kommemtar på en anden blog som også forsvandt i det øjeblik jeg klikkede på udgiv...

      Slet
  2. Det er en god idé med en lille hilsen fra sommeren i vinterens salater.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva: Ja og jeg kan lige se Merete skriver noget om smør...det tror jeg da vist jeg skal prøve...

      Slet
  3. Ja for sikken en smuk farve de har. Perfekt i boller og salater. Super dejlig idé.
    Ha god dag.
    Knuz fra Lina

    SvarSlet
    Svar
    1. Lina: Osse go' dag til dig...farven er symbol på sommer!

      Slet
  4. Camilla Plum har en opskrift på en lækker smør med morgenfruer, hvidløg og citron til kød, brød olign.
    Kan gemmes i fryseren....

    SvarSlet
    Svar
    1. Merete: Tak for tipset...får næsten lyst til at prøve den opskrift nu med det samme...men det er måske ikke en aktivitet at begynde på he rkl 22.30...
      Jeg har ind i mellem besvær med at kommentere hos dig...den kommer bare med en fejlmelding...

      Slet
  5. Tak for tippet Kirsten, det vil jeg da prøve.
    God fredag til dig.

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥