torsdag den 6. september 2012
Tørrede morgenfruer...
Jeg gemmer morgenfruernes kronblade til vinterens mørke...
Tørret er morgenfruernes kronblade fine i boller, men allermest som et farverigt drys på salaten...De smager måske ikke af så meget, men bevarer alligevel den søde og lidt karakteristiske morgenfrueduft/smag...og så er farven jo pragtfuld, og det visuelle indslag i maden påvirker sanserne i positiv retning.
Når kronbladene er pillet af morgenfruerne, så er de stadig vældig dekorative i en buket...
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Jeg har tidligere i dag lagt en kommentar, men den forsvandt... måske er den i din spambakke? Nu prøver jeg med en anden browser, så ser vi om det hjælper...
SvarSletDorit: Næ jeg plejer at tjekke spambakken, men der er ikke nogen...Blogger lever sit eget liv...Jeg har lige skrevet en kommemtar på en anden blog som også forsvandt i det øjeblik jeg klikkede på udgiv...
SletDet er en god idé med en lille hilsen fra sommeren i vinterens salater.
SvarSletEva: Ja og jeg kan lige se Merete skriver noget om smør...det tror jeg da vist jeg skal prøve...
SletJa for sikken en smuk farve de har. Perfekt i boller og salater. Super dejlig idé.
SvarSletHa god dag.
Knuz fra Lina
Lina: Osse go' dag til dig...farven er symbol på sommer!
SletCamilla Plum har en opskrift på en lækker smør med morgenfruer, hvidløg og citron til kød, brød olign.
SvarSletKan gemmes i fryseren....
Merete: Tak for tipset...får næsten lyst til at prøve den opskrift nu med det samme...men det er måske ikke en aktivitet at begynde på he rkl 22.30...
SletJeg har ind i mellem besvær med at kommentere hos dig...den kommer bare med en fejlmelding...
Tak for tippet Kirsten, det vil jeg da prøve.
SvarSletGod fredag til dig.
MollyMy: Selv tak...
Slet