torsdag den 1. marts 2012

Farvel farverige februar...Februarbogen...


Februar har været farverig.... i hvert fald på den kreative front...
Februarbogen er fyldt til bristepunket...ikke med strik og hækling, men  med papir og gamle aviser...masking tape og tegning har også fyldt lidt i februar...og så selvfølgelig, fastelavn og de dertil hørende aktiviteter...
Det kan måske så undre, at jeg har sat et strikke statement på forsiden (motivet, som jeg har ændret og forstørret lidt på, har jeg fundet her) Men sådan er der jo så meget...
Her et lille udsnit af, hvad februar-bogen indeholder:

8 kommentarer:

 1. Det er da utroligt alt det du når - du er godt nok kreativ og god til at finde ideer - inspirerende for os, der læser med :-)

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten...ha ha....jeg grinede af dit billede og især teksten...går udfra der står" You aint shit if you can´t knit"...men det kan selvfølgelig være at dit link vil fortælle det...jeg må lige klikke mig derind bagefter...det går ikke at gøre det mes jeg er ved at lave min kommentar her..så smutter det som er skrevet alt for let....( medmindre jeg copy`er det selvfølgelig).....men jeg grinede.....og det er jo sundt..:O)

  venlige tanker fra Anita

  SvarSlet
 3. Dejligt med farver. Hvor bliver du glad for dine fine bøger - de vil blive skønne at kigge i mange år frem :-)

  SvarSlet
 4. Randi: Sjovt du siger det...jeg synes jo altid det er alle i andre der når meget mere end jeg...ideer har jeg nok af...tid har jeg alt for lidt af!

  SvarSlet
 5. Anita: Glad for at kunne give dig et lille grin...det bliver vi nemlig så pæne af...og som du selv siger, så er det sundt med et lille grin ind i mellem!

  SvarSlet
 6. Christine: Jeg tror også jeg bliver glad for at have mine krea dagbøger...jeg elsker dem allerede...

  SvarSlet
 7. Dejlig sjov idé med krea dagbøger. Det ser spændende ud.

  SvarSlet
 8. Diy: Det er det også...det er rigtig sjovt at lave og tror de bliver dejlige at have senere hen.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥