lørdag den 7. januar 2012

December- bogen...


I december 2011 har jeg prøvet at lave en slags krea-dagbog eller scrapbog...eller noget! Bogen som er lavet af genbrugspapir og indpakningspapir indeholder udkast til kort, skitser til jylepynt, fine postkort og andet som jeg har haft "gang i"
Men der er også alt muligt andet klistret deri... eksempelvis banderolerne og  garnprøver til garnet jeg brugte til julegavestrikningen...
Intentionen er at jeg lave en om måneden i hele 2012...om det bliver sådan...ja det er ikke sikkert...
Må din lørdag blive helt og aldeles fantastisk...

16 kommentarer:

 1. Det var ein god ide, då får du ein flott oversikt over alt du har gjort gjennom året.

  God helg

  SvarSlet
 2. Det er en fantastisk god idé. Men sikkert også et stort arbejde. Du viser frem, ikke?

  SvarSlet
 3. Det ser fint ud. Men er du sikker på en hel bog om måneden?
  Hvis du sprudler sådan hele tiden som i decemberbogen skal du nok få fyldt dem ud :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød;) Det er da en glimrende idé. Jeg har også masser af planer for det nye år,men om de bliver til noget er ikke godt at vide, det gør helllere ingenting så har jeg i hvert fald fået glæden ud af tanken og planlægningen:)
  Glæder mig til at følge med dine planer:)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 5. Du er godt nok kreativ - det er da bare en god ide at lave sådan en bog, så ved du lige, hvor du skal finde tingene næste gang - sådan noget er jeg ikke god til, så jeg har altid lagt tingene et eller andet sted og kan så ikke lige finde dem, når der er brug for dem.
  Måske du med tiden kan få udgivet en bog med alle dine gode ideer.
  De snefnug, du viste igår, de er godt nok fine.

  SvarSlet
 6. Spændende og anderledes dagbog, og sikkert et stort arbejde. Måske er det derfor du ikke er sikker på, at der bliver en hver måned i 2012. Men hvis du VIL det nok, mon så ikke det sker?

  Jeg bruger skitsebøger til mit maleri - det er sjovt sådan at sidde og bladre tilbage. Nogle af idéerne viste sig at holde, andre ikke. Men nogen gange kan dem, der ikke holdt, danne grundlag for en videreudvikling.

  SvarSlet
 7. SÅ SKØN. De er simpelthen så super fede de bøger dig og Hanne laver. I er også begge meget dygtige til at tegne. Den bog skal da vist lige med i legestue en dag, hvor jeg lige kan studere den nærmere når der er middagslur.

  SvarSlet
 8. Ruth: Ja, det var det jeg tænkte...den kan være fin at tage frem når der er gået et par år...

  SvarSlet
 9. Eva: Synes også det er en god ide...hvor meget tid "sideprojektet" tager snakker vi ikke om det er jo ren hygge...

  SvarSlet
 10. Kirsten Søeballe: Njaa...måske, men bøgerne behøver jo ikke have samme tykkelse...i sommermånederne bliver det nok en kvartalsbog i stedet...måske!

  SvarSlet
 11. Elfepige: Ja det er fint med planer...det er ikke altid de bliver til noget, men det gør så heller ikke så meget...det er jo ikke livet om at gøre og det skal være lysten der driver værket...

  SvarSlet
 12. Randi: Måske du tager fejl med det der med altid at kunne finde tingene...faktisk bruger jeg en del tid på at finde ud af hvor jeg nu har lagt dette og hint...men en dag vil jeg også have et krea rum som så mange andre har...men pyt så længe man hygger sig med det så er det ikke så galt...

  SvarSlet
 13. Dorit: Du har ret, VIL jeg det nok bliver det sådan...indtil videre er jeg vældig hooked på ideen...

  SvarSlet
 14. Janni: Jamen den skal da med på onsdag...Tak for de pæne ord...

  SvarSlet
 15. Det er alle tiders ide Kirsten. For år bage fik jeg foræret bog af en "sød kvinde" der synes jeg hade så mange kreative ideer og som hun synes jeg skulle skrive op i bogen, bogen har jeg endnu, men det er meget lidt der er skrevet i den, mon ikke jeg skulle bruge din gode ide.
  Kan du have en rigtig god weekend

  SvarSlet
 16. Conny: Jo det var da en god ide...men det er ike altid det går helt som man regner med...jeg håber dte bedste for din bog!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥