mandag den 26. september 2011

Gad vide...

Gad vide om der findes en regel der siger, at når bunken med strygetøj når fra gulvet og op til underkanten af strygebrædtet, så giver tøjet sig til, at stryge sig selv?
Min strygebunke er enorm...jeg tror aldrig jeg har haft større bunke!
De sidste aftner har jeg ryddet op i skabe og skuffer....Jamen det er da utroligt hvad der gemmer sig rundt omkring. Det er også utroligt hvordan ting og sager på mystisk vis kan "vandre" fra etgae til etage, og lægge sig, hvor det overhovedet íkke har noget at gøre...
Gad vide hvordan for eksempel et brev havnet i skabet med sengelinned? Og hvordan er et vaterpas havet i skabet med stofrester? Måske visse ting, lever sit helt eget liv, om natten når jeg sover, og fiser op og ned at trapperne...Ja, jeg spørger bare????

14 kommentarer:

 1. Jamen Kirsten, det er da lånerne - de låner jo ting, men hvis de forstyrres mens de er oppe hos dig - ja så kan det jo ske de blir nødt til at slippe deres lån et mærkeligt sted ;0))

  SvarSlet
 2. Hahaha-sådanne mærkværdige sager sker også her :))

  SvarSlet
 3. Go' fornøjelse med strygetøjet ;0)

  SvarSlet
 4. Hvis du kan få den regl indført stemmer jeg på dig som statsmedister.....

  SvarSlet
 5. Forklaringen er ganske enkel Kirsten.
  Det er simpelthen over'somrede' drillenisser, der er på spil. Du må ha' glemt risengrødden til dem sidste jul;)
  God arbejdslyst med stakken!

  SvarSlet
 6. Mariannel: Nå, det er dem der er påspil...det va jeg slet ikke klar over!

  SvarSlet
 7. Citronmoster: Nå,men det er åbenbart normalt så! Så er jeg mere rolig!

  SvarSlet
 8. Merete: Tak, men det får lov til at vente til weekenden...så er stakken blevet endnu større...

  SvarSlet
 9. Marina: Jeg skal gøre mit bedste, men jeg ved ikke lige om det lader sig gøre...

  SvarSlet
 10. anette: Niks, risengrøden til nissserne bliver altid sat op det øverste loft og de spiser det altid...og de lægger også altid appelseiner i skaålen når den er tom...men det kan da godt være de driller alligevel...pyt der skal jo også være lidt sjov i hverdagen ikke...Se lige mig fise omkring og lede efter et bestemt brev fra tømmerhandlen, for så til sidst at finde det i skabet med sengelinned...naturligvis efter, at have bedyret over for manden med sølvskægget, at jeg aldrig har set bemeldte brev!

  SvarSlet
 11. Strygebunken kan klares med lytning af lydbog. Så går det som en leg (og man ønsker NÆSTEN, at den havde været større).

  SvarSlet
 12. Dejligt at vide, det ikke kun er her, den slags sker - det værste er altså noget noget sådan har vandret rundt, og jeg pludselig skal bruge det, og det så ikke er kommet tilbage på sin rette plads :-)

  SvarSlet
 13. Eva: Ok...når du nu siger det...jeg går straks i gang!

  SvarSlet
 14. Randi: Hmm, ja hvis man nu havde al den tid man bruger på at lede efter ting der ikk er lagt på plads...ja så var man ikke så ringe stillet...her leder vi for tiden efter en ganske bestemt spartel...tror bare vi køber en ny...og så dukker den gamle sikkert op et eller andet skørt sted!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥