onsdag den 10. august 2011

Mere kryb...Heldigt, at jeg lige havde mit kamera i lommen...for stålormen, som jeg flere gange har set, bag vores brændeskur var ude og fouragere...
Stålormen, ligner ganske vist en slange, men den er faktisk en øgle...som der stod i den bog, af ældre dato, jeg slog op i: "En metallisk skinnende cylindrisk og lemmeløs øgle"
Stålormen kan smide halen når den føler sig truet ligesom andre øgler, derfor er dens hale ofte but..hvilket også er tilfældet med brændeskursstålormen...desværre kan man ikke se det på fotoet....for den var altså pænt hurtigt væk... da det gik op for den, at den skulle være fotomodel!

8 kommentarer:

 1. Sejt! Jeg har aldrig set en stålorm - og vidste slet ikke, at det ikke er e slange...
  Godt "fanget".

  SvarSlet
 2. Fine billeder af en sjov fætter som også jeg troede var en slange.
  Tak, en god dag er også en dag hvor manlære nyt.

  SvarSlet
 3. Reke: Da jeg så den første gang talte vi om herhjemme, at stålormen vist nok ikke er en slage...og det er den så ikke...

  SvarSlet
 4. Mariannel: Jamen så blev vi jo så kloge... Ny dag - ny lærdom...

  SvarSlet
 5. Min elskede ville faa et apoplektisk anfald, hvis vi fandt en staalorm i haven, men jeg ville ogsaa fiske fotografiapparatet frem. :) Skoenne billeder!

  SvarSlet
 6. Tina: Jamen sådan er vi jo så forskellige...jeg synes stålormen er en kær lille fætter...

  SvarSlet
 7. Jeg håber, du prøvede at holde den... Ellers skulle du tage og sætte dig for at prøve, næste gang, jeres veje krydses... Du kan tro, de føles bløde, glatte, sjove... Specielle. Men på den behagelige og uforglemmelige måde!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥