mandag den 9. maj 2011

Mo'rens dag....


Ikke fordi jeg går op i det der "morsdagsnoget"...men det gør åbenbart, mine søde piger. En stor stak dejligt retrostof, en fin hjemmesyet læderpung, og en pose med spoler til min symaskine (fordi jeg har fået mange skæld ud af symaskine mekanikeren, fordi jeg brugte metalspoler, hvilket jeg ikke lige vidste, at min maskine ikke havde godt af) arriverede sammen med den ene af yndlingsdøtrene lørdag...
Så måske er det slet ikke så tosset det der morsdag, når man altså er mo'ren...
Hvornår er det så, det er børnenes dag? Jamen, det er det jo, hver dag

20 kommentarer:

 1. Her var ingen mors dag - en gang imellem er der men ikke i år - det er helt fint med mig. Der skal være tid og overskud til det, men ikke pligt :)

  SvarSlet
 2. Lækre sager du er blevet forkælet med :)

  SvarSlet
 3. Lækre sager dine børn har fundet til dig, sjovt de har husket du skulle have plastik spoler, så får du ikke skæld ud af mekanikeren mere ;o)

  Du har så ret i at det er dejligt med mors dag når man er moderen ;o)

  SvarSlet
 4. når man har en god mor så kan hun også godt få en lille gave engang imellem - desuden kom jeg jo også hjem med lidt ting og sager som jeg fik lusket ud af dig - så ja det er nok rigtig nok at det er børnenes dag hver dag :-) Og hertil må bare siges at det jo så er heldigt for mig at jeg er et disse børn :-)

  SvarSlet
 5. Det er da en sød tradition at fejre mors dag..
  Dejlige mor sager du fik dig.

  SvarSlet
 6. Dine piger er da vist meget kreative, dejlige ting du har fået.
  Jeg nyder også godt af Mors dag og i år fik jeg silkepæoner til at plante i haven :-))

  SvarSlet
 7. Så kjekt med morsdag, når man får slike flotte gaver :-)
  Du har vært heldig!
  Ha en fin, fin dag!

  SvarSlet
 8. hej Kirsten...dejlige ting du fik...og det med plasticspolerne er så fint...ja jeg vidste faktisk ikke at nogle symaskiner ikke så godt kunne tåle metalspoler...hvilket også var til min den gamle ( som jeg smed ud for nogel år siden)...den drillede hele tiden med spændingen over-og undetråd og jeg kan da godt savne at have en symaskine og vil måske købe en på et tidspunkt....og den jeg havde var ældgammel...og jeg opgav den altså..også fordi jeg ikke syede ret meget...men det er nu rart at have en til reparatioenr og den slags...og jeg kan godt forstå du har brug for den med alle de gode projekter du laver og så vidt jeg kan fornemme så bruges den en del...:O)

  søde døtre du har....

  SvarSlet
 9. Sikke dejlige gaver du har fået. Ja det er bestemt dejligt at være mopderen men kan også godt lide agt være datteren der gør sin mor glad

  SvarSlet
 10. Mariannel: Det er egentlig også et lidt sjovt koncept, det der morsdag!

  SvarSlet
 11. Helle: Ja, de er nogen dejlige piger!

  SvarSlet
 12. Lene: "Børnene" skal jo have ting med hjem, når de har været hjemme hos deres mor...

  SvarSlet
 13. Mette Lykke: Såmænd er det da så!

  SvarSlet
 14. Randi: Ja, de er både kreative og dejlige, de piger!

  SvarSlet
 15. Hege: Jeg er også rigtig glad for gaverne!

  SvarSlet
 16. Anita: Symaskiner er jo blevet billigere med tiden og en maskine til reparation er godt at have...man kan da også købe mange fine brugte! "Min" symaskinemand har mange fine brugte (også selv om han skælder mig ud over det med metalspolerne) Nu er metalspolerne kasseret og for fremtiden gør jeg somhan siger... Ja, de er søde de to piger (for det meste da :-)

  SvarSlet
 17. Mrs Langholz: Du har ret, det er skønt at være moren...men også dejlig at være datteren der gør sin mor glad...selv om det er mig der er mo'ren har jeg jo også selv en mor...nemlig mormor!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥