mandag den 1. november 2010

Man kan ikke både blæse og have mel i munden!

Man kan ikke både blæse og have mel i munden samtidig...og man kan heller ikke både lave håndarbejde og gøre rent på samme tid.
Egentligt havde jeg bestemt, at søndagen skulle have været brugt på noget sytøj og så'n...Men så var det jeg kom til at se på nogen af de sindrige bygningsværker edderkoppperne laver rundt omkring...og så skal jeg da love for der lige pludselig gik Ajax i den...Og da det første hold gardiner var taget ned, og puttet i vaskemaskinen, ja så trængte de lige pludselig alle sammen, syntes jeg! Det griber om sig det rengøring der...eller er det kun mig der har det sådan?

14 kommentarer:

 1. Det skal jo gøres en gang imellem. Og det er en skøn fornemmelse, når det er gjort.

  SvarSlet
 2. Nej det er ikke kun dig......Det griber om sig og pludselig står man i Ajax, gulvklude og vasketøj til op over begge ører.
  Og så er den dag gået og aftenen med.

  Men resultatet er bare så skønt. Og hvor er man glad for sig selv ;-))

  SvarSlet
 3. Jaaahh, jeg er blevet rigtig god til, kun at gøre det, jeg har aftalt :) med mig selv.
  Man kan jo selvfølgelig lave om på aftalen undervejs ;)

  SvarSlet
 4. Jeg er ikke vild med, at gøre rent,men hvor er det skønt når det er gjort.I sidste uge hade jeg et oprydnings flip, angående skabe og skuffer.

  SvarSlet
 5. Jeg syns at jeg er ret god til at kigge den anden vej...i lang tid :-) Men er man først kommet i gang, så ender det også tit i noget hovedrengøringsagtigt noget der, hvor virkelig alle potter og pander bliver vendt og drejet. Men heldigvis sker det ikke alt for tit, for selvom det jo er skønt, når det er gjort, så er der altså MANGE andre ting, jeg hellere vil lave...

  SvarSlet
 6. Ja det er jo bestemt ikke fordi det er det sjoveste man kan lave - men det er så lækkert bagefter.
  Og når man går i gang i det ene hjørne så trænger det alle steder -sådan er det også her... ;0)

  SvarSlet
 7. kender det godt, Kirsten....og her skal man huske ikke bare lige at ville male væggene i et rum, for så skal alle da males....kender du det ?
  Jeg har det også sådan med rengøring...det ene tager det næste med sig....og der er sgu altid noget, der trænger til at gøres rent....men heldigvis er jeg også doven ind imellem og så må tingene stå som de gør.....men kender godt den der fornemmelseaf, at det kan jeg da vist lige nå og så er der tid til andet bagefter....

  SvarSlet
 8. Eva: Rengøring er helt klart bedst bagefter!

  SvarSlet
 9. Majbrit: Godt det ikke kun er mig der har det sådan...jeg gik nemlig lige pludselig at følte mig lidt "sær"

  SvarSlet
 10. Mariannel: Ja, det var selvfølgelig en mulighedjeg ikke havde overvejet!

  SvarSlet
 11. Conny: Jeg vil sige jegheller ikke er vild med at gøre rent..til gengæld er jeg ret vild med at der er rent her...så er kunsten jo at kombinere de to ting!

  SvarSlet
 12. Jeg har kigget til den anden side alt for længe...men nu skal der andre boller i rengøringsuppen!

  SvarSlet
 13. Merete: Nej sjovt er det jo ikke ligefrem...

  SvarSlet
 14. Anita: Bring endelig ikke det der mmd malingen frem...sidst vi malede i stuen endet det med at vi blev nødt til at male i alle rummene i stueetagen...fordi det ellers ville se træls ud...men selvfølgelig skal der også være tid til en slapper!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥