mandag den 11. oktober 2010

Kog piskefløden!

Hvis du kender tipset, er du sikkert glad for at kende det!
Hvis ikke du kender det, vil du sikkert gerne kende det, og du kommer helt sikkert til at bruge det, den ene gang efter den anden.
Hvis du gerne vil forlænge holdbarheden på piskefløde med op til tre gange, kan man simpelthen lige koge fløden op i en gryde og hælden den tilbage i kartonen, så kan den faktisk holde sig 12 - 14 dage eller længere, alt eftet hvor ny den er, når du koger den. Smagen ændres en lille smule, men absolut til det bedre....
Ved at koge piskefløden og derved forlænge holdbarheden er der større chancer for at den bliver brugt og ikke ender i skraldespanden... Man kan selvfølgelig altid bruge en sur piskefløde til at bage af...
Hver eneste danske smider i gennemsnit 63 kg madvarer ud hvert år, hvilket godt nok er lige i overkanten, når der er mennesker der rent faktisk dør af sult i verden.

8 kommentarer:

 1. Tak for tippet...det kendte jeg ikke, men kommer helt sikkert til at benytte mig af det:)

  SvarSlet
 2. Tak for et rigtig godt tip....det har jeg skrevet mig bag øret. :o)

  SvarSlet
 3. Dette er nok det bedste tip jeg har fået længe!! Tusind tak.

  Her i huset er vi rigtige fløde-grise, og der kommer kun frisk piskefløde til byen 1 gang om ugen (ja, du læste rigtigt), så det hænder, at den når at blive sur.

  SvarSlet
 4. Vi kommer nok aldrig til at huske at koge piskefløden, men vi tænker også meget over, at vi får smidt alt for meget mad ud herhjemme. Vi øver os for øjeblikket i, at det ikke sker, for ærlig talt er det da noget sjusk :-)

  SvarSlet
 5. Majbrit: Bag øret er et rigtig godt sted at skrive det :-))

  SvarSlet
 6. Fru Olsen: Jamen så er det bare med at gå i gang med at få kogt noget fløde...deroppe i det kolde nord!

  SvarSlet
 7. Liselotte: Ja, faktisk er det noget sjusk at smide mad ud...og egentlig er det nok mest en øvelsessag!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥