mandag den 17. maj 2010

Øv, en af mine Knit-picks er "trevlet" op

Øv, for den da, to af mine knitpicks strømpepinde i træ er flosset i enden, og kan ikke bruges! Surt show. Jeg fik et helt sæt strømpepinde i julegave, og har faktisk ikke brugt dem særlig meget, så egentlig burde der ikke allerede være noget i vejen med dem, for de kan umuligt være slidt op!
Nu har jeg skrevet en mail til forretningen, hvor de blev købt, og så må jeg se om de vil bytte den...det håber jeg!
Måske jeg ikke lige umidelbart vil anbefale Knit-Pisks strømpepinde i træ, i hvert fald ikke de små numre...faktisk tror jeg ikke de kan holde i længden...

6 kommentarer:

 1. Eg er heller ikkje fornøgd med strikkepinner i tre/bambus, så eg har gått tilbake til metall.

  Ha ein fin dag.

  SvarSlet
 2. Ruth: Heldigvis har jeg mine gode gamle pinde i metal endnu...dem tror jeg jeg bruger for fremtiden...

  SvarSlet
 3. Øv. Jeg har ønsket mig knit-picks i fødselsdagsgave på grund af alle de opfordringer her i blogland. Forleden var jeg inde i en garnforretning, hvor en kunde kom tilbage med en hæklenål, som var knækket. Det lyder da lidt" træls", som vi siger i Jylland.

  SvarSlet
 4. Eva: Ja, netop træls, træls...De er mega-lækre at strikke med, men det er ikke godt når man alligevel ikke kan bruge dem...måske Knitpics i metal er bedre, ihvert fald har jeg ikke haft problemer med de rundpinde jeg har i metal fra Knitpicks....Så dem kan jeg helt klart anbefale!

  SvarSlet
 5. Ærgerligt! Men jeg har nu efterhånden strikket en del par strømper med mine Knit Picks i træ og de kører altså stadig bare deruda'.
  Du har nok bare været lidt uheldig. :-)

  SvarSlet
 6. Lea: Det er godt at vide, det var måske "mandagspinde" jeg har fået...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥