onsdag den 7. april 2010

Hvis bare...Hvis bare!!


Hvis bare jeg var færdig med dette eller hint, hvis bare jeg havde lidt mere tid, hvis bare jeg havde et større hus, hvis bare jeg fik lidt mere i løn, hvis bare, hvis bare....
Jeg tror vi skal passe på med det der, hvis bare, vi bruger alt for mange ressourcer på at nå til det der "hvis bare mål", og finder så ud af, at der skal et nyt "hvis bare" til, inden det hele bliver godt...Måske vi (øh jeg!!) simpelthen skulle bruge kræfterne på, at komme til, at hvile lidt mere i os (øh mig!!) selv og så tage det der "hvis bare" som en sidegevinst efterfølgende....Eller er det bare mig der er et "piveøre" der synes hverdagen rammer pænt hårdt, efter en lang påskeferie?

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er svært Kirsten.Jeg skulle jo kunne hvile i mig selv, da jeg ikke er på arbejsmarkedet og synes jeg har det jeg har bruge for, ingen store problemer er glad for det liv jeg har,men alligevel går jeg til tider og stresser mig, selv uden grund.Jeg tro bestemt ikke du er et pivøre.

    SvarSlet
  2. Conny: Jamen egentlig tror jeg ikke det har så meget, at gøre med om man er på arbejde eller ej, men netop som du siger at vi skal lade være med, at gå og stresse os selv, og hele tiden tro at bare man lige får gjort dette eller hint, så bliver alting meget bedre... vi må tage os selv i nakken og lade være med det der stresseri! Og nej jeg ved også godt selv jeg ikke er et piveøre, selv om jeg somme tider "piver"

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥