onsdag den 21. april 2010

"Forsølvede" babysko...


Jeg har lige lavet et par "forsølvede" babysko for en veninde...altså det er ikke rigtig sølv, og de er heller ikke engang sølvfarvede, faktisk er det ikke engang rigtige sko, men sådan nogen strikkede uldfutter...
Fotoet er ikke venindens, men mine egne... Men princippet er, at man tager sådan et par babyfutter og dypper dem i gips, hvorefter gipsen arbejdes lidt ind i materialet, derefter propper man papir ned i futterne, så de kan holde faconen mens gipsen tørrer. Når gipsen efter et par dage, er fuldstændig tør, får de et tyndt lag acryl maling, fordi gips i sig selv, får en træls gullig farve efterhånden!

4 kommentarer:

 1. Hej Kirsten
  Tak for din tilmelding til min forårs give away. Jeg vil også gerne takke dig for de søde ord om øreringene, det varmer.
  Sikke en god ide med at dyppe skoene i gips. Jeg kunne godt finde på at spray male dem med sølvfarve og så bruge dem som sangskjuler til en barnedåb. Tak for ideen.
  Kh Birthe

  SvarSlet
 2. Hvor de søde, jeg er spændt på, at se dem når de bliver malet,

  SvarSlet
 3. Mollymy:
  De er faktisk også rigtig søde at bruge til en konfirmation... med et lille glas inden i og en lille buket blomster...

  SvarSlet
 4. Conny: Ja, de er rigtig søde og lidt anderledes, end sølvskoene...og en hel del billigere, dte er jo også værd at tage med!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥