mandag den 23. marts 2009

Det er snart påske...
Det er snart påske... Egentlig har jeg et lidt ambivalent forhold til påskepynt, men kan ikke lade være med at lave noget alligevel. Jeg har ikke så meget påskepynt, som jeg har julepynt, og grænsen mellem hvad jeg synes er pænt, og ikke pænt, er hårfin. Eksempelvis synes jeg ikke påskekyllinger i tubestrik eller lignende er pænt. Faktisk er det lidt svært at definere hvad der er pænt eller ej, men når jeg ser noget påskepynt kan jeg straks afgøre om jeg synes om det eller ej. Desuden er det også sådan, at noget kan være pænt et sted, men ikke et andet. For eksempel kan noget påskepynt være pænt i en gammel dames lejlighed, men det ville ikke passe (være pænt) i mit hus. Sådan er der så meget. Jeg har bikset disse små kyllinger sammen af gult karton, og så syntes jeg også "skabelonen" kunne bruges til et par solsorte, og faktisk synes jeg solsortene er sødere end påskekyllingerne....God mandag til alle.

5 kommentarer:

 1. de er simpelthen rigitg søde og vil høre til kategorien god pynt her hos mig også...og jeg er også vild med dine solsorte....sort og gult står godt imod hinanden, men de andre er også søde...men solsortene kan jeg også bedst li`....god skabelon du lige har fundet eller fundet på...

  SvarSlet
 2. Tak for kommentaren...Jeg prøver lige her en af dagene, at lægge en anvisning ud på hvordan, man laver de små fugle...Det er en gammel en, jeg har fra jeg ved ikke hvor...og så har jeg bare skilt den ad, og lavet den efter den...det er meget sådan jeg laver "ting"

  SvarSlet
 3. Kom tilfældigt forbi og så dine superseje fugle.
  Hvor er de flotte og helt enkle.
  Jeg har også det der ambivalente forhold til påskepynt. Jeg synes det er sjovt at lave, men svært at bo sammen med:)

  SvarSlet
 4. tjaaa jeg kom også sådan bare forbi...og blev da straks vild med dine fugle :-)

  SvarSlet
 5. Super...har lige lagt en vejledning på dem ud, så god fornøjelse....

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥