mandag den 2. marts 2009

Det er sjovt - det her!!!


Det er sjovt, det her. Først laves 500 gram "Dazzle look alike" dvs 8 forskellige typer garn, dog med nogenlunde samme tykkelse, der rulles vilkårligt op i et nøgle. Der skal bare bindes en knude, hvor de forskellige garner sættes sammen. Det er meningen at knuderne blot skal hænge løst foran på arbejdet, det ser faktisk ikke så ringe ud når de lige arrangeres lidt. Man strikker først ryggen, og så det sjove... Cirkelvolanten, der både er krave og forstykker ud i et. Mangler ærmerne, men med pinde 8, går det i rasende fart....Uha som jeg glæder mig til den er færdig...ja jeg har allerede planer om en mere, bare i en anden farvekombination...tror måske lilla kunne være godt, måske...Men jeg bliver nødt til at lade pindene hvile i aften, jeg skal lave bio-opgaver, ja jeg SKAL, og fotosyntesen og planternes respiration er jo også interessante emner...

3 kommentarer:

  1. Ej for fanden! Du går da helt amok med at strikke.. Synes helt ærligt det er en hån mod alle os andre, der ikke har tid (og evner) til den slags..

    Mon ikke snart der skal strikkes noget, som skal bo i Skæring, om man må spørge?.. Sådan en 80'er tjrøje-agtigt noget i sort og hvid fx..???

    SvarSlet
  2. Jo måske....det kan da godt være man skulle have en model til århus og gå rundt....

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥