lørdag den 28. februar 2009

Min musik...

Min musiksmag er alsidig, meget alsidig. Lytter måske til musik der ikke lige passer til min alder, men det er jeg ligeglad med. KOMPLET LIGEGLAD!! Jeg lytter til alt, næsten!!! Min kærlighed ligger dog hos den lidt hårdere genre.. altså rock og metal.Men rapmusikken er jo en hel speciel genre, som hvis den har en vis kvalitet, både tekst og musik mæssigt, næsten ikke er til at lade være med at holde af/komme uden om. Rappen er et tidsbillede af format, den er ærlig, og viser hvad der rør sig på den der helt specielle måde.
I de sidste dage har jeg lyttet til Niarns seneste single. Jeg hører gerne de enkelte numre 50 - 100 gange, jeg er lidt af en tekstfreak. Elsker at analysere på tekster, og når tekst og musik går op i en højere enhed er det fantastisk...
Der er kun en ting at sige til Niarns seneste single: "For fanden, den knægt er ved at blive voksen, uden at han har mistet sin fandenivoldskhed - heldigvis"

4 kommentarer:

 1. Good post. I definitely appreciate this website. Keep writing!  Feel free to visit my webpage: http://Www.Youtube.com/watch?v=lGGO1fyDCTs

  SvarSlet
 2. What's up everybody, here every person is sharing these know-how, so it's nice to read this website,
  and I used to pay a quick visit this webpage everyday.


  Here is my web-site: jackpot 6000

  SvarSlet
 3. Qualіtу articles is the main to аttгact the uѕeгs to pay a quicκ visit the web page, that's what this site is providing.

  Feel free to surf to my homepage ... rhinoplasty top surgeon :: ::

  SvarSlet
 4. Ahaa, its pleasant conversation on the topic of this paragraph here at this webpage, I
  have read all that, so now me also commenting at this place.


  my web site jackpot 6000

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥