Til en passende portion drænes 1 liter tykmælk, ved at stå i et klæde, lagt i en sigte, natten over.
Tykmælken der nu er fast vippes fra klædet over i skålen...Det kan godt være noget værre gratværk...
Den afdryppede valle egner sig fint til at bage med...
Friskosten røres med krydderurter og krydderier efter havd man nu kan lide og hvad man har.
Jeg har brugt hvidløgspeber, hvidløg og masser af frisk purløg.
Så er der lækker friskost af den hjemmelavede slags...
Velbekomme og god dag til dig der læser med her...
Hvor lækkert ;o)
SvarSletJeg har netop i eftermiddags sat en liter til afdrypning. Vil prøve din rygeost,men jeg skal da have taget noget fra til sådan en friskost;o)
1000 tak for opskrift
Julie
Julie: Jamen det er da det du skal...held og lykke med projektet!
SvarSletTusind tak for en lækker rygeost - opskrift, Kirsten ;o)
SvarSletBlev røget OG spist i går, og det var bare mums.
Vil bestemt også prøve din friskost, lyder rigtig lækkert.
Ser frem til flere opskrifter af samme skuffe ;o))
Uhmmm det lyder lækkert, det må prøves. ;o)
SvarSletDen ser også lækker ud, så i ugen der kommer skal der laves ost.
SvarSletTusind tak for lækker inspiration.
SvarSletJeg har en award til dig, du kan finde den over hos mig.
Majbrit: Åh, jeg er glad for det gik godt med rygniingen af din ost...
SvarSletLise: Ja, frisk-osten er lige til at gå til!
SvarSletConny: Ja, jeg synes du skulle prøøve, tror ikke du vil fortryde det!
SvarSletHanne: Selvtak...Tak for awarden, jeg kigger lige indenom hos dig!
SvarSlet