Sider

tirsdag den 19. januar 2010

Sjove blomster af chokoladepapir eller Anton Bergs blomster...


Julechokoladen er spist og sidder nu trygt og godt på sidebenene...der er kun papiret tilbage... Ud fra princippet "Lav noget af ting, der alligevel skulle have været smidt væk" har jeg lavet disse blomster...
Alt "sølvpapirsagtigt" embalage kan bruges, også folien fra Kindeæg og lignende... I princippet kan man også bruge almindelig sølvfolie fra køkkenet, men jeg synes altså de bliver sjovest, hvis man kan se skrift/logoer etc...
Desuden går genbrugsprincippet jo lidt af projektet på den måde... Man kunne snildt lime en knap eller en perle i midten, men jeg synes også de er fine med det snoede bindetråd i midten. Blomsten her, har fået en lille "guldknap" i midten...
Her kommer lige en lille vejledning


Du skal bruge chokoladepair/folie og en tynd ståltråd, det der hedder bindetråd...




Lav konturerne af en blomst i ståltråden...den må gerne være skæv og kronbladene behøves heller ikke at være lige store...i midten snører du ståltråden lidt rundt når du er færdig med et kronblad - så bliver der en lille knude i midten...


Nu skal du lave kronbladene på blomsten, dette gøres en af gangen...læg blomsten med det du vil have skal være bagsiden nedad på chokoladepapiret...


Fold papiret omkring blomsterbladet og fordi det jo er folie vi arbejder med kan du klemme folien fast uden at bruge lim...du krammer det simpelthen omkring ståltrådskonturen..


Det andet kronblad laves på samme måde...


Og det tredie og fjerde er helt samme procedure...her er det stadig vrangsiden af blomsten der er
 opad.

Lige om lidt er alle fem kronblade færdige...


Vend blomsten om og lav en stilk af en dobbelt bindetråd og fæst den i midten af blomsten...


Du kan lime en knap i midten af blomsten...


Men du kan også pakke en knap ind i guldfolie fra en karamel og lime den i midten af blomsten.

En færdig blomst...helt uden kalorier...




















8 kommentarer:

  1. Du har mange søde og nemme idéer...tak Kirsten...

    SvarSlet
  2. De er rigtig flotte de blomster.Stater man først med, at spidse en æske Anton Berg chokolade?

    SvarSlet
  3. Conny: Nemlig, så har man jo altid en undskyldning for at spise chokolade...

    SvarSlet
  4. Hvor er de bare fine...og lige til at kaste sig ud i at prøve. Skønt! Og chokoladepapir skulle der nok være noget af et sted, om ikke andet så med indhold endnu. :-)

    SvarSlet
  5. Lea: Indholdet i chokoladepapirerne er jo heller ikke værst...

    SvarSlet
  6. Hej Kirsten. Jeg har lige opdaget Bloggenes forunderlige verden, og har derigennem ået mange gode ideer.
    Har lige forsøgt mig med Oualiti Street blomst..
    For hvis man blir' hvad man spiser syntes jeg faktisk ikke det er så slemt at være en Qualiti Street :)
    Hilsen Conni.

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥