I går havde vi gul mad festival... Boller i karrysovs og gul kærnevælling med rosiner...mums hvor det smagte. Der er heldigvis boller og ris tilbage, så tirsdagens menu siger varmemad...dejlig nemt. Og, ja jeg ved godt kærnevælling er noget gammeldags noget, men vi synes det smager himmelsk...
hej Kirsten !
SvarSletjeg husker kærnevælling fra min egen børnehavetid i 1968.....og jeg husker også det smagte himmelsk....men jeg tror vi kaldte det noget andet...kærnemælssuppe....men måske er der forskel...ved det ikke...kærnemælkssuppe med rosiner fik vi i hvertfald og det er nok rigittgt at det er gammeldags, men det skal man ikke kimse af....hvis det smaget godt...
Anita: Jamen vi kalderdet også sommetider kærnemælkssuppe
SvarSletHvor kunne jeg godt tænke mig en STOR portion boller i karrysovs,men jeg får det ikke så tit, der er en der ikke kan lide det.
SvarSletNår vi skal have en kødløs dag, får vi en gang og mellem kærnemælkssuppe med rosiner jævnet buddingpulver.
Kan du have en god aften
Conny: Hjemme hos mine forældre fik vi ALDRIG boller i karrysovs, min far kunne ikke fordrage det...så i mit voksne liv har jeg taget revanche med det...
SvarSlet